Bardot restaurang stockholm

Bardot · Restaurang på Östermalm – Stockholm – Krogguiden

Lunch Måndag till fredag kl 11-14. En sak till: Det går också bra att bara smita in på en drink i baren.

Bardot Restaurang | Stockholm – Facebook

Restaurang Bardot är en centralt belägen klassisk restaurang i centrala Stockholm. Vi jobbar med en klassisk servering och ett modernt kök. Vi söker nu

Bardot – Restaurang, Cocktailbar – Stockholm – Thatsup

Bardot – Restaurang, Cocktailbar – Östermalm, Stockholm

Stilen är klassiskt elegant och det är även rätterna på menyn – här serveras bland annat ostron och hummer samt fisk- och kötträtter från Sydeuropa och USA.

På Bardot några steg från Dramaten flödar det av sydeuropeiska och amerikanska influenser. Inspirationen kommer inte minst från restauranger i Paris och New York, och här kan man både äta klassiska rätter och ta en stilig drink i baren. Bardot slog…

Bardot (@restaurangbardot) • Instagram photos and videos

Restaurang Bardot Ingmar Bergmans gata 2 Stockholm. För bokning besök vår hemsida, for booking and inquiries www.restaurangbardot.se · 365 posts · 938 followers.

RESTAURANG BARDOT, Stockholm – Omdömen … – Tripadvisor

RESTAURANG BARDOT, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Restaurang Bardot, Stockholm: Se 38 objektiva omdömen av Restaurang Bardot, … 5 på Tripadvisor och rankas som nummer2 493 av 3 512 restauranger i Stockholm.

Restaurang Bardot, Stockholm: Se 38 objektiva omdömen av Restaurang Bardot, som fått betyg 3 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer2 493 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Bardot – nattklubb på Stureplan blir till restaurang

Bardot – nattklubb på Stureplan blir till restaurang | folk o folk

Den nya restaurangen Bardot är i trygga händer med restaurangchef från … har ett rejält renoveringsarbete pågått ett stenkast från Stureplan i Stockholm.

Den nya restaurangen Bardot är i trygga händer med restaurangchef från Riche och barchef från Noppes. 

Restaurang Bardot | RES.se

Restaurang Bardot. RESTAURANG. Restaurang Bardot … Find tickets to Stockholm … Restaurangen är belägen på Östermalm och har en hemtrevlig känsla.

Boka bord på Chez Jolie, Stockholm – bokabord.se

Ladda ner BokaBord-appen! Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger …

Hitta lediga bord och boka bord online på Chez Jolie, Stockholm. Lantlig rustik fransk mat möter lyxig storstadsbistro. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Bardot Restaurang • RESTAURANGKARTAN.SE

Restaurang Bardot är belägen på Ingmar Bergmans gata i centrala Stockholm. Från köket erbjuds en à la carte meny med sydeuropeiska och svenska influenser.

Recensioner från Bardot Restaurang i Stockholm. Restaurangkartan är den nya smarta sajten för dig som söker restauranger i Sverige!

Keywords: bardot restaurang stockholm