Horizont trelleborg restaurang

Menyer – Restaurang Horisont

Här följer veckans meny. Du är antingen välkommen till vår härliga restaurang eller om du är på språng kan du med fördel ta med dig lunchen som take-away. Säg …

Restaurang Horisont

Horisont – Restaurang Horisont

Lunchrestaurangen som ligger i Värtahamnen med utsikt över vattnet mot Lidingö. Vi bjuder in er till en modern och fräsch restaurang, som erbjuder god och …

Restaurang Horizont, TRELLEBORG | företaget | eniro.se

Kontaktuppgifter till Restaurang Horizont TRELLEBORG, adress, telefonnummer, se information om företaget.

Horizont restaurang och bar – recensioner, betyg

Horizont restaurang och bar – recensioner, betyg – Restaurang.com

Här kan du läsa recensioner och betyg om restaurangen Horizont restaurang och bar i Trelleborg kommun, skrivna av våra användare.

Restaurang Horizont « RESTAURANGTOPPEN.SE

Restaurang Horizont är en restaurang på Hamngatan 9 i Trelleborg. Uppdatera beskrivning. Adress: Hamngatan 9. Trelleborg. Telefon: 0410-18899. Websida:.

Clarion Collection® Hotel Magasinet Trelleborg , Sverige

Hotell i Trelleborg | Clarion Collection Hotel Magasinet

Mitt i centrala Trelleborg med hamnen runt hörnet och med gångavstånd till shopping, restauranger och sevärdheter, hittar vi Clarion Collection Hotel …

Välkommen till Clarion Collection Hotel Magasinet. Perfekt läge med gångavstånd till Trelleborgs centrum. Eftermiddagsfika och middag ingår varje dag!

Mange på Horizont, Trelleborg – Eatie

Restaurant Guide & Booking – Eatie

Det genomsnittliga betyget har justerats eftersom restaurangen har mindre än 50 recensioner. 6.0. TripAdvisor 4. 7.0. Senaste recensioner.

Vägbeskrivningar till Horizont Restaurang O. Bar i Trelleborg …

17 jan. 2023 — Vägbeskrivning till Horizont Restaurang O. Bar Trelleborg med kollektivtrafik. Följande transitlinjer har rutter som passerar nära Horizont …

▷ Horizont, Trelleborg – cylex lokal sökning

Kontrollera Horizont i Trelleborg, Hamngatan 9 på Cylex och hitta … Konferensarrangörer; Pensionat; Restaurang; Hotell; Konferensanläggningar.

Ny ägare har tagit över Horizont – Trelleborgs Allehanda

Ny ägare har tagit över Horizont

Lars Lundqvist tog över hotell och restaurang Horizont för ungefär en månad sedan och sedan dess har företaget bytt namn till Nya horizont.

Lars Lundqvist har köpt hotell Horizont i Ångkvarnen. Han satsar på ombyggnad och uppfräschning för att locka fler affärsgäster. “Branschen är svajig men inte dålig”, säger han.

Keywords: horizont trelleborg restaurang