Lanna lodge restaurang

Resturang – Lannalodge Golf Resort

Vi är den kompletta anläggningen för golf, padel, relax, gym och konferens. Perfekt beläget mellan Stockholm och Göteborg.

Med noga utvalda råvaror är vår ambition att komponera en vällagad måltid i en fantastisk kombination av dryck.

Lannalodge Golf Resort: Home

Home – Lannalodge Golf Resort

Restaurang. Dagens lunch (vardagar) 11.30-15.00. Måndag 11.30-21.00 … Telefonnummer: Restaurang/pizzeria +46 19-16 40 70. E-post: restaurang@lannalodge.se …

Vi är den kompletta anläggningen för golf, padel, relax, gym och konferens. Perfekt beläget mellan Stockholm och Göteborg.

Kontakt – Lannalodge Golf Resort

20 jan. 2020 — Här presenteras veckans meny! Varmt välkomna! 019-164074 restaurang@lannalodge.se www.lannalodge.se/restaurang.

LANNALODGE RESTAURANG, Vintrosa – Omdömen om …

LANNALODGE RESTAURANG, Vintrosa – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Lannalodge restaurang serverar klassisk husman bistro och pizza. Vi serverar lunch och middag varje dag, hela veckan. En restaurang med det lilla extra!

Lannalodge Restaurang, Vintrosa: Se 12 objektiva omdömen av Lannalodge Restaurang, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer3 av 4 restauranger i Vintrosa.

Lannalodge – Välkommen till oss! Här ser ni veckans meny.

Detta hotell med 3,5 stjärnor har 46 rum och ståtar med 2 restauranger, en golfbana och gratis wi-fi på rummet. Restaurangalternativ. Gratis frukostbuffé …

Lannalodge – Här presenteras veckans meny! Varmt …

Gäster kan unna sig massage, och äta lunch och middag på Pizzeria La Loggia, som är en av deras 2 restauranger och specialiserar sig på pizza. Några ytterligare …

Restaurang Lannalodge Pizzeria « PIZZATOPPEN.SE

Se BILDER – och läs recensioner av LANNA LODGE RESTAURANG och andra restauranger! Restaurangkartan är den nya smarta sajten för dig som söker restauranger i …

Lannalodge i Vintrosa : priser & recensioner hos mrjet.se

Lannalodge – Vintrosa – Hotels.com

Bilder från Lanna Lodge Restaurang – Restaurangkartan.se

RESTAURANGKARTAN.SE » Bilder från Lanna Lodge Restaurang

Se BILDER – och läs recensioner av LANNA LODGE RESTAURANG och andra restauranger! Restaurangkartan är den nya smarta sajten för dig som söker restauranger i Sverige.

Keywords: lanna lodge restaurang, lannalodge restaurang, lanna lodge restaurang meny