Mcdonalds äppelpaj recept

Friterad äppelpaj – My Kitchen Stories

Då kan du följa det här receptet för att göra dem hemma, så slipper du vänta 15 minuter i Mc Donalds drive-in! … Som tur var finns äppelpajen alltid kvar.

Jag är inte mycket för att fika på snabbmatsrestauranger men efter att ha testat precis alla bakverk på alla snabbmatsrestauranger så landade jag i att

Friterad äppelpaj | Recept ICA.se

McDonald’s Äppelpaj – en krispig paj fylld med varma äppelbitar. Smaksatt med kanel. … Vi har nytt recept på några av våra allra mest populära produkter.

Friterad äppelpaj som på snabbmatsrestaurangen, ja det kan du göra själv hemma. Den här friterade äppelpajen gör ingen besviken, samma smak och härliga frasighet som på hamburgerrestaurangen.

Nu kan du göra din alldeles egna Mc Donalds-paj – Blogg.se

Nu kan du göra din alldeles egna Mc Donalds-paj

Friterad äppelpaj – Recept – Arla

Friterad äppelpaj – Recept | Arla

Mums vilka underbara små äppelpajer. Smördegsplattor som fylls med en äppelfyllning smaksatt med kanel och kardemumma.

McDonald’s äppelpaj – Recept från Foodgeekz

Äppelpaj – Dessert med kanelsmak – McDonald’s

Historien om McDonalds äppelpaj – Baka den med kärlek

Historien om McDonald’s Äppelpaj: Från 1960-talet till nu

Historien om McDonald’s äppelpaj går ända tillbaka till 1960-talet och den har haft massor av förändringar och uppdateringar genom åren!

Små äppelpajer av smördeg | Millasmat – Nouw

Spröda små äppelpajer som du fixar enkelt med färdig smördeg. De påminner om äppelpajen du kan köpa på McDonalds. Jag tycker de blir godast om du köper en smördeg med riktigt smör av bra kvalitet. Ingredienser : 1 paket frysta smördegsplattor (4 st stora) 3 st äpplen 2 dl strösocker 2 msk smör 1 tsk kanel 1 tsk potatismjöl 1 st ägg Gör så här: 1. Ta fram och tina smördegsplattorna. Sätt ugnen på 200 grader 2. Skala kärna ur och tärna äpplena smått. 3. Stek äpplena försiktigt i smöret och ha på 1,5 dl strösocker över äpplena. När äpplena nästan är mjuka ha i kanel och rör runt. Pudra potatismjöl över äpplena och låt koka ihop tills äpplena är mjuka men inte bara ett mos. 4. Låt äpplena svalna. 5. Dela smördegsplattorna till kvadrater. Kavla ut plattorna något. 6. Lägg smördegsplattorna på bakplåtar med bakplåtspapper. Lägg en klick med äppelröra mitt på plattan och vik över så det blir trekanter. Tryck ihop kanterna hårt med en gaffel. 7. Pensla trekanterna med uppvispat ägg och strö strösocker över dem. 8. Grädda mitt i ugnen 12-14 minuter. Det är viktigt att smördegen blir genomgräddad för att få krispigheten. Sänk värmen om de blir för mörka.

Keywords: mcdonalds äppelpaj recept