Ny restaurang gamla stan

Kända namn bakom ny restaurang i Gamla stan

10 nov. 2021 — Den 23 november öppnar Kharmagruppens Bistro Marie på Stora Nygatan 28 i Gamla Stan i Stockholm. Restaurangen har även en uteservering, …

‘Bistro Marie liknar ingenting jag har gjort tidigare’

De bästa restaurangerna i Gamla stan i Stockholm 2023

Letar du efter bra restauranger i Gamla stan i Stockholm? Då har du mycket att välja på – från husman till internationella kök. Här är guiden till de bästa!

Nya restauranger i Stockholm – STHLMFOOD

STHLMFOOD

Stockholm har fått en ny hemma hos-krog ute i Älvsjö. Restaurangen som rymmer 16 … Nu har Panem öppnat i Gamla Stan – ett bageri, konditori och bistro.

Heta nyöppningar och kära återseenden i Stockholm.

Nya restauranger i Stockholm – Thatsup

Nya restauranger i Stockholm – Thatsup

Oftast är restaurangerna nyare ju längre upp i listan de ligger. Saknar du någon ny restaurang i Stockholm så tipsa oss gärna i tipsrutan nedan.

Tycker du det är lika kul som vi att testa nya restauranger? Då har du kommit rätt. Detta är en samling av alla nyöppnade restauranger i Stockholm.

Nya restauranger i Stockholm 2022 – Matochresebloggen

11 okt. 2022 — Gamla Stan attraherar allt fler riktigt bra krögare och den hetaste just nu är Restaurang Skeppsbron 10 som öppnade i April 2022.

Nya restauranger i Stockholm 2022. 14 tips som jag kan rekommendera att ni kollar in om ni är sugen på att testa en ny restaurang!

Nya krogar – 109 restauranger – Krogguiden

Krogguiden · Nya krogar

Gamla Stan. Övriga Stockholm. Vad vill du äta? Fokus på kött. Fokus på fisk. Fokus på grönt. Veganskt. Crossover. Klassiskt. Asien. Italien. Frankrike.

Bistro Marie ska fylla ett hål i Gamla stan – White Guide

White Guide – Bistro Marie ska fylla ett hål i Gamla stan

2 nov. 2021 — Utöver matsal rymmer restaurangen även vincafé och cocktailbar, vinkällare, chambre separée och en innergård. Så fort vårsolen börjar titta fram …

KROGNYTT STHLM: Krogräven Robert Hållstrands nya bistro blir en tidlös hyllning till hans mamma Marie.

Stockholms nya restauranger – nyöppningar under 2022

Stockholms nya restauranger – nyöppningar under 2022 – bokabord.se

Tillsammans med restaurang Petris Petter Nilsson öppnar här ett café som ska servera … Chez Jolie ligger i Bardots gamla lokaler på Ingmar Bergmans gata.

Letar du efter nya restauranger i Stockholm? Under 2022 väntas ett stort antal spännande nyöppningar. Här listar vi de vi ser mest fram emot.

Nu öppnar restaurang Skeppsbron 10

Nu öppnar restaurang Skeppsbron 10 – Skeppsbron 10

20 apr. 2022 — 20 april öppnar den nya restaurangen Skeppsbron 10 i Sjöfartshuset i Gamla stan. Teamet bakom satsningen består av kockar med lång …

20 april öppnar den nya restaurangen Skeppsbron 10 i Sjöfartshuset i Gamla stan. Teamet bakom

Efter pandemin: Hela 21 nya krogar på Söder – Mitti

7 mars 2022 — I Gamla stan öppnar kafé, bageri, bistro och konditori signerat … Samtidigt bereds plats för en ny restaurang med plats för 600 gäster.

Keywords: ny restaurang gamla stan